Una empresa global.

Productes i serveis.
Un sol proveïdor per atendre les seves necessitats.

Un equip

Som un equip de professionals entusiastes i amb molts anys d'experiència acumulada dins el món de l'embalatge. Tenim com a meta fonamental, oferir productes de qualitat, acuradament desenvolupats i adaptats a les necessitats particulars de cada client.

Inicis

La nostra activitat històrica és el termoformat amb màquines automàtiques a partir de bobines, per a una gran varietat d'envasos, embalatges i sectors d'activitat. És a dir amb gruixos habituals de materials situats entre 0,15mm i 1,5 mm. De manera complementària, també creiem en la necessitat de dominar la fabricació dels nostres propis motlles i eines.

Actualitat

Des de fa dos anys, hem iniciat una fase de diversificació de la nostra activitat. La nostra estratègia comercial està basada en optimitzar al màxim les relacions amb els nostres clients, oferint nous productes i serveis, però també obrint un ventall de nous mercats. Estem convençuts que els temps actuals, exigeixen aquesta obertura estratègica, enfortint la nostra empresa enfront dels desafiaments del futur.

Aplicacions

En aquesta línia hem ampliat la nostra oferta amb el termoformat a partir de planxes, per a peces gruixudes de grans dimensions. Les aplicacions són molt variades, per exemple per a la fabricació de safates de transport reutilitzables per a automoció o peces de vehicles de transport.

Una oferta completa

També volem aprofitar la nostra relació històrica amb el mercat farmacèutic i laboratoris de productes dietètics o cosmètics, per oferir no només els suports termoformats habituals, sinó també ampolles i vials de vidre, els seus corresponents tancaments, film de PVC qualitat pharma, PVC / PVDC, aluminis impresos, etc ...

El repte

El repte és important però a la vegada molt apassionant. Tot el nostre equip de professionals us espera encantat, per estudiar les vostres necessitats, i oferir productes de qualitat a l'alçada de les seves expectatives.

logo bbc packaging largo

PACKAGING WITH A VISION

BBC PACKAGING, S.L.

Pol. Ind. Rosanes C/. Alemania, 16-20 08769 Castellví de Rosanes (Barcelona)

+34 93 633 88 88