Apostem pel reciclatge

Apostem pel reciclatge blog

 

Des de BBC Packaging ens prenem molt seriosament el respecte al Medi Ambient, i treballem de forma molt estreta amb els nostres proveïdors per procurar oferir als nostres clients productes de màxima qualitat amb el mínim impacte possible en l’entorn.

A BBC Packaging seguim molt de prop les diferents investigacions que s’estan duent a terme en el sector del plàstic per aconseguir materials que,  conservant les qualitats que fan del plàstic un material ideal per a la protecció dels productes,  siguin biodegradables en el medi ambient.

Lamentablement, a dia d’avui no existeix cap additiu que es pugui afegir al plàstic per a transformar-lo en material 100% biodegradable, i tampoc existeix cap tipus de plàstic d’origen vegetal que ho sigui.

És per això que la Comissió Europea va haver de fer un aclariment sobre el tractament que s’ha de donar als mal anomenats plàstics biodegradables o plàstics compostables, descrit en la seva directiva “Directive (EU) 2019/904 of the European Parliament and the Council of 5 June 2019 on the reduction of the impact of certain plastic products on the environment“.

[…] In conclusion, the Commission services invite you to respect the  following principles during the transposition period: […]

– Not to introduce single use plastic market restrictions based on substitution with ‘biodegradable’ single use plastic alternatives because, in accordance with Article 4 of the SUP Directive, this is not a valid justification to introduce market restrictions in derogation of Article 18 Directive 94/62/EC on Packaging and Packaging Waste. Please note that the SUP Directive’s definition of plastic includes biodegradable plastics, and no exceptions are provided for biodegradable plastic products.

– EUROPEAN COMISSION / Directorate – General Environment

Us podeu descarregar el document oficial sencer aquí.

A BBC Packaging volem ser un col·laborador d’absoluta confiança de tots els nostres clients, és per això que apostem fortament per materials com l’ R-PET, 100% reciclat i 100% reciclable i el nostre procés de fabricació ens permet assolir un nivells de desperdici 0 que repercuteix tant en el cost dels nostres productes com en el cost global mediambiental de tot el procés de packaging.

Una estreta col·laboració amb els nostres principals proveïdors ens ha permès oferir uns envasos de material 100% reciclat amb totes les certificacions necessàries per a mercats tant exigents com el de l’alimentació, el dels laboratoris o les indústries farmacèutiques.  Els nostres envasos estan sotmesos a estrictes anàlisis de migració que en garanteixen la total seguretat.

 

You must be logged in to post a comment.

logo bbc packaging largo

PACKAGING WITH A VISION

BBC PACKAGING, S.L.

Pol. Ind. Rosanes C/. Alemania, 16-20 08769 Castellví de Rosanes (Barcelona)

+34 93 633 88 88