Termoformat en gruixos fins

Safates de transport

Indicades per a productes delicats, que no poden ser enviats a granel. Aquestes safates són especialment adequades per a sistemes automatitzats de càrregues i descàrregues.

Safates alimentàries

El nostre departament de disseny, li proposarà l’envàs més adequat a les seves necessitats, amb el toc personal que diferenciï el seu producte al mercat.

Suports ampolles/vials

Extensa gamma de suports estàndards, que cobreix els formats habituals de butllofes i vials. Possibilitat de desenvolupament a mida per a aplicacions específiques.

Tapes a mida

Essencials per a la conservació de productes que no es consumeixen d’una sola vegada, o per afegir estanquitat a productes líquids. Es poden dissenyar per a ser utilitzades en línies automatitzades.

Termoformats en planxa

Safates de transport

Safates reutilitzables de grans dimensions, fabricades amb materials de fins a 10 mm de gruix de partida.

Protegeixen i acompanyen els productes més variats, oferint una protecció òptima.

Interiors de calaixos

El termoformat en planxa, junt al acabat de les peces en centres de mecanitzats 5 eixos, permet aconseguir peces d’un aspecte final excepcional, ideals per a revestiments interiors.

Ampolles, vials i altres complements

Ampolles i vials

Disposem d’una gamma completa d’1 a 20 ml, en vidre transparent i ambar tipus I, complint els estendards més estrictes de qualitat. Totes les referències estan disponibles amb o sense impressió.

Tancaments i taps

Cada vial, ampolla o flascó, disposa de la seva corresponent tap o tancament Flip-Off, fabricats amb els estendards més elevats d’higiene i qualitat.

Els nostres serveis

DEPARTAMENT DE DISSENY

Cada nou projecte exigeix la nostra màxima atenció. El repte és aconseguir segons el cas, un producte funcional que compleixi l’objectiu fixat, que no generi problema a l’hora de la seva fabricació o utilització, i per descomptat que sigui altament atractiu i original.

FABRICACIÓ DE MOTLLES I ALTRES EINES

Disposar d’un taller integrat per a la fabricació dels nostres motlles i altres eines, constitueix un element diferenciador de la nostra empresa. Això ens permet ser més reactius i posar a la disposició dels nostres clients una experiència acumulada destacable.

PACKAGING WITH A VISION

BBC PACKAGING, S.L.

Pol. Ind. Rosanes C/. Alemania, 16-20 08769 Castellví de Rosanes (Barcelona)

+34 93 633 88 88